Lekkere pittige gehaktballen

Ingredienten:

500 gram gehakt
peper
theelepel sambal manis
theelepel kerriepoeder
theelepel ketchup
1 ei
2 teentjes knoflook
1 gesnipperde ui
snufje zout
eetlepel ketjap manis
theelepel paprikapoeder
1 beschuit
1 pepertje
bakboter

Stop alle ingredienten in een grote kom en roer het geheel goed door elkaar tot een stevige mix. Maak kleine balletjes met een doorsnee van ongeveer 3 minuten. Stop de balletjes in een braadpan en bak ze in ruim bakboter gaar. Stop vervolgens de deksel op de pan en laat de balletjes ongeveer 10 – 13 minuten staan. Draai ze om en laat ze nogmaals 10 minuten staan. Zorg ervoor dat de balletjes goed bruin zijn en serveer met een lekker sausje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>